Erik & Francine

Erik & Francine

12 April 2019 – Gruun – Veerhuis

In de vroege ochtend reden we naar het huis van Francine in Lienden. De ochtend van Erik en Francine begon fris. Bij Francine thuis was het nog lekker rustig. De familie hoefde zich nog niet echt te haasten, want het bruidspaar had uitgebreid te tijd ingepland voor de bruidsreportage. En daar zijn wij gek op! We begonnen een straat verderop met het maken van de reportage. De bruid had de Rijn ‘gewoon’ als ‘achtertuin’! Zoals je op de foto’s kunt zien waaide het enorm.  Daarna zijn we een stukje door gereden en kwamen we uit bij een leuk meertje met enorme stapel boomstammen. Dit was de perfecte plek om even te stoppen en mooie foto’s te maken.  Om 09.00u stond de huwelijksvoltrekking op het programma, hiervoor reden we naar het gemeentehuis in Maurik. De huwelijksvoltrekking werd intiem gehouden samen met de getuigen. Hoe vet is het als je ná de huwelijksvoltrekking nog extra tijd in gecalculeerd hebt om verder te gaan met de bruidsreportage. We hebben zo relax foto’s kunnen maken door de extra tijd. Dat gaf ook de gelegenheid om op verschillende locatie’s foto’s te maken 😀 , en aangezien de bloesem in April zo mooi in de bloei stond zochten we die natuurlijk ook op.  Fijn dat er in dit seizoen in de Betuwe enorm veel bongerds met bloeiende bloesem te vinden zijn.
Na de reportage reden we naar Gruun in Ommeren waar het bruidspaar werd opgewacht door de daggasten. Daar hebben de daggasten heerlijk genoten van hun lunch. Na de lunch werden er familiefoto’s gemaakt, daarna vertrok het bruidspaar met de daggasten naar de kerk. Ondertussen hadden wij even de tijd om het ‘bedankkaartje’ te gaan maken. Na de kerkdienst vertrok iedereen naar het Veerhuis in Opheusden en stond daar een prachtige bruidstaart te wachten.

Erik en Francine, wat hebben jullie gestraald op jullie prachtige dag, Wij wensen jullie nogmaals alle geluk en liefde toe. En hartelijk dank voor het vertrouwen in L’Amore Bruidsfotografie

Deel met uw vrienden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *