Sander & Janita

Sander & Janita

 

6 september – Gruun – Veerhuis

06:00, We worden wakker gemaakt door het lawaai van de wekker! Vandaag, 6 september is de grote dag aangebroken voor Sander en Janita! Uiteraard zorgen we dat wij op tijd bij de bruidegom voor de deur staan, want daar begint vandaag de dag van Mariese . Carola gaat, gewapend met haar Nikon camera en een aantal lenzen, bij de bruid aan de slag.

Na een half uurtje vertrekt Mariese samen met de bruidegom en zijn chauffeur naar de bruid. Alleen de auto was al meerdere foto’s waard. Scroll naar beneden en de Mercedes glimt je tegemoet! Het was mij een ritje wel! Afijn, we zijn daarna vertrokken, in gezelschap van de bruid en bruidegom en, Amy het bruidsmeisje naar het Eiland van Maurik. De wind speelde met de bruidsjurk en zorgde voor prachtige plaatjes. Dat is voor ons fotografen een leuke bijkomstigheid, maar ook een echte uitdaging. Het licht in combinatie met het water en het strand maakte de locatie dubbel uniek. Dat maakt het Eiland van Maurik een echte aanrader voor een bruidsreportage of familieshoot!

Na de bruidreportage vertrokken we richting ‘Gruun’ in Ommeren. De daggasten wachtte het bruidspaar op en ze werden verwelkomd met een daverend applaus.

De shoot met de daggasten heeft nauwelijks 30 minuten in beslag genomen, een goede voorbereiding is het halve werk, we waren heel blij dat ons advies ter harte is genomen want de ceremoniemeester had het lijstje al klaar. Het was een kwestie van afroepen, opstellen, scherpstellen en afdrukken!

Daarna verplaatste we ons naar het gezellige Veerhuis in Opheusden voor de huwelijksvoltrekking.  

Sander en Janita, wij feliciteren jullie van harte met jullie huwelijk en wensen jullie heel veel geluk en gezondheid toe in jullie huwelijksleven. Bedankt voor het vertrouwen in L’ Amore Bruidsfotografie!

 

Deel met uw vrienden:

1 Reacties

  1. author lamore posted juli 4th 2019. 10:39 am Reply

    Test

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *