Robert & Rika

Robert & Rika

14 juni 2019 – Residence Rhenen – Utrecht

De grote dag voor Robert en Rika is aangebroken! We hebben er zin in! De dag begon lekker vroeg. Carola ging op weg naar Rika in  Veenendaal, terwijl Mariese richting Elst reed en verwelkomd werd met een heerlijke bak dampende koffie! Na de aankleding vertrokken we richting Veenendaal om het bruidsboeket en de autotoef op te halen bij Roelofsen Bloemen.  Daarna richting het huis van de bruid. We mochten nog even wachten want de bruid was nog niet helemaal gereed. Een ontmoeting tussen bruid en bruidegom vinden wij als fotografen van L’Amore Bruidsfotografie één van de belangrijkste momenten die zo perfect mogelijk vastgelegd moeten worden. Eindelijk was daar de mooie en emotionele ontmoeting tussen 2 prachtige mensen. Wat een mooi moment! De grote dag van Robert en Rika speelde zich voornamelijk af rondom Residance Rhenen.  De weerberichten waren regenachtig maar gelukkig hebben we tijden de reportage geen druppel gezien! Tijdens de shoot werd er nog voor koffie gezorgd door het personeel van Residence Rhenen. Wat een luxe! Na het maken van de foto’s stonden de daggasten bij Rika thuis het bruidspaar al met veel enthousiasme op te wachten. Helaas hielden we het met de familiefoto’s niet droog en hebben dit uitgesteld tot na de ceremonie. Dat was met behulp van buienradar een goede keuze!

Robert en Rika: van harte gefeliciteerd met  jullie huwelijk en wensen jullie heel veel geluk en gezondheid toe!

 

Deel met uw vrienden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *