Martijn en Annelijn

Martijn en Annelijn

28 Oktober 2019 – 

Vier weken geleden kreeg ik een appje van Martijn, hij wilde ‘zijn’ Annelijn verrassen met een loveshoot voor haar verjaardag. Op 28 Oktober was het dan zover, eindelijk kon Martijn, Annelijn ontvoeren naar de plek waar wij hadden afgesproken. Annelijn werd geblinddoekt meegenomen in de auto vanuit Lunteren. Maar ze had al snel door welke richting ze op gingen en daarom heeft Martijn meerdere rondjes om rotondes gereden om er voor te zorgen dat Annelijn haar hele orientatie kwijt was. Eenmaal aangekomen mocht dan eindelijk de blinddoek af! Wat heb ik enorm van jullie genoten, en wat een liefde voor elkaar!

 

 

 

 

Deel met uw vrienden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *