Jos en Gerda

Jos en Gerda

12 februari 2020 – Kasteel Renswoude – Kernhem

Ruim voor de wekker ging was ik al wakker. Vandaag jeuken onze handen om met de camera aan de slag te gaan. 
Want vandaag is het de dag van de Achterbergse visboer met zijn Ederveense Gerda!
Jos en Gerda beleven HUN dag en die gaan wij vastleggen!!
De bruid straalt in haar zilvergrijze bruidsjurk. Het is een uitdaging om die prachtige lichtglans met onze camera te vangen.
Dit keer was de reportage gepland bij Kasteel Renswoude. Wat was het koud, maar dat mocht de pret niet drukken. De zonnestralen omringde het bruidspaar en creëerden een fantastisch licht. 
In de typische kasteeltuin was het een feest om romantische plaatjes te schieten. Op elk punt van de tuin is er een doorkijkje naar het kasteel.
In zo’n setting weerspiegelen in de foto’s de liefde, blijdschap en het geluk van Jos en Gerda. En DAT is nou nét wat wij willen vastleggen.
 
Fase 2 vond plaats in het Edese Kernhem. Hier verscheen de familie voor de lens. Na de ceremonie was er een grote verrassing voor het bruidspaar. Gerda werkt bij de Schutse en de groep had een prachtige boog gemaakt waar het bruidspaar onderdoor mocht lopen. Waardevolle plaatjes die een mooie plaats krijgen in het huwelijksalbum.
Het is een fantastisch album geworden waarin ons visitekaartje niet ontbreekt! Jawel, de huwelijksakte is verwerkt in het album. Het maakt ook dit album weer uniek!
 
Jos en Gerda, wij danken jullie voor het vertrouwen in ons en wensen jullie samen heel veel geluk toe. 
 
Want elke bruiloft verdient een onuitwisbare herinnering…
En daar zijn wij voor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel met uw vrienden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *