Leon en Annemarie

Leon en Annemarie

28 Augustus 2020 – Henschotermeer – Hotel Schimmel

Na onzekere tijden, breekt dan eindelijk die ene mooie en perfecte dag aan voor Leon en Annemarie. Leon verscheen als eerste voor onze lens. In een prachtig pak vol zorg uitgekozen, tot in de details. Zelfs in zijn kraag stond DE datum onuitwisbaar gegraveerd. En dan de bruid….een prachtige witte jurk, een lijfje met romantisch kant met toefje rose en een lange sluier die het geheel perfect maakte. Wat een fantastisch bruidspaar!!

De locatie waar wij de bruidsreportage mochten maken is gekozen bij het Henschotermeer  in Woudenberg. Als fotografen waren wij erg blij met deze keuze. Het licht bij dit meer is, in de ochtend, méér dan sprookjesachtig. Scroll naar beneden om deze prachtig foto’s te bewonderen.

Na de ochtendreportage vertrokken we richting Hotel Schimmel in Woudenberg waar familie en vrienden vol enthousiasme het bruidspaar opwachtte. Hier werd het huwelijk voltrokken. Na de ceremonie zijn op deze locatie de daggasten samen met het bruidspaar gefotografeerd. Na de kerkdienst vertrok het gezelschap naar De Kabouterhut in Amersfoort waar een heerlijke bruidstaart stond te wachten. Wij vonden het een eer om deze belangrijke dag voor jullie te mogen vastleggen. Wij wensen jullie heel veel huwelijksgeluk toe.

Want elke bruiloft verdient een onuitwisbare herinnering…
En daar zijn wij voor!
Deel met uw vrienden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *